Futbol
Esports Futbol 10/01/2013

La selecció espanyola de futbol programa un amistós contra l'Uruguai entre setmana a Doha, el 6 de febrer

La RFEF ha emès un comunicat aquest divendres per informar que ha arribat a un acord amb l'Associació de Futbol de Qatar i que aportarà beneficis a l'Associació de Futbolistes Espanyols

Ara
1 min
Pedro, en una acció de l'amistós Panamà-Espanya

BarcelonaLa Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF) i l'Associació de Futbol de Qatar han arribat a un acord per celebrar un amistós a Doha el pròxim 6 de febrer. El partit serà contra la selecció de l'Uruguai, campiona de Sud-amèrica, i es jugarà a les 21 hores (19 h, hora local) al Khalifa International Stadium.

L'enfrontament es jugarà en benefici de l'Associació de Futbolistes Espanyols i trencarà la planificació de molts clubs de la Lliga, que vindran de disputar la jornada 22 del campionat i estaran preparant la 23a. A més, afectarà els futbolistes dels clubs que segueixin vius a la Copa del Rei (l'anada de semifinals es jugarà justament la setmana anterior) i que juguen la Lliga de Campions, competició que reprendrà la seva activitat amb els partits de vuitens de final a partir de la setmana següent, la del 12-13 de febrer.

stats