ESPANYOL
Esports Futbol 15/05/2014

Stuani: "Tant de bo segueixi com a periquito la temporada que ve"

El jugador ha explicat que creu que no parlarà del seu futur amb l'Espanyol fins després del Mundial del Brasil

Efe
1 min
Stuani, davanter de l'Espanyol, en roda de premsa / RCDE

Sant Adrià de BesòsEl davanter de l'Espanyol Christian Stuani ha assegurat aquest dijous després de l'entrenament a la Ciutat Esportiva que espera seguir al club l'any vinent: "Tant de bo segueixi com a periquito la temporada que ve, estic molt content aquí", encara que ha apuntat que no ha parlat amb el club "del futur".

De fet, el futbolista ha augurat que no creu que aquest tema es tracti fins després del Mundial del Brasil: "Tinc una gran prova, és el màxim al que pot aspirar un jugador. Estic molt content i això és el que passa pel meu cap. Estic tranquil a l'Espanyol, però el que pugui passar no depèn de mi".

Stuani ha entrat a la llista prèvia de l'Uruguai, i tot apunta a que sí estarà en els plans definitius del seleccionador. "Estic molt orgullós d'estar en la convocatòria inicial i tinc molta confiança a poder anar. Ho he aconseguit defensant la samarreta de l'Espanyol", ha comentat.

D'altra banda, l'atacant ha assegurat que el vestidor es pren "molt seriosament" el partit de Lliga d'aquest dissabte contra el Reial Madrid: "No variarà en res en la classificació, però defensem el nostre propi prestigi i volem guanyar el partit. Jo mai he guanyat aquí i volem acomiadar-nos amb una alegria".

A manera de balanç, Stuani ha reconegut que el final de temporada no és el que l'equip volia, "però l'equip no ha patit en cap moment de la campanya", ha apuntat.

"Crec que tot ha estat molt igualat i no és fàcil mantenir la categoria, però totes les parts hem de buscar un objectiu més gran per a la temporada que ve", ha insistit.

stats