LLIGA BBVA
Futbol02/02/2015

El València perd a Màlaga i cau fins la cinquena posició (1-0)

Un gol de Samuel Castillejo a la primera part decideix un partit igualat i amb un València que ha acabat amb deu homes per l'expulsió de Cancelo

BarcelonaEl Màlaga n'ha tingut prou amb un solitari gol de Samuel Castillejo, a la primera meitat, per superar el València (1-0) en el darrer partit de la jornada, disputat aquest dilluns a la Rosaleda. Un marcador que permet al conjunt local coquetejar amb les posicions europees, mentre que els valencianistes cauen fins la cinquena posició, en benefici d'un Sevilla que entra a la zona Champions.

El partit ha estat molt igualat, amb ocasions a totes dues bandes i un joc bastant vistós. La possessió ha estat igualada i els andalusos només han dominat en els xuts a porteria, almenys fins a l'envestida final dels visitants, que han buscat sense èxit el gol de l'empat.

Cargando
No hay anuncios

Amb avantatge al marcador, el València ha dut la iniciativa mentre que el Màlaga ha jugat a especular amb el resultat. Els de Javi Gracia, però, no han respirat una mica més tranquils fins que João Cancelo ha vist la segona groga al minut 74. Tot i això, Kameni ha hagut d'intervenir un parell de vegades al tram final per mantenir la porteria a zero. I fins i tot l'àrbitre ha anul·lat un gol al descompte per fora de joc.