FUTBOL
Futbol05/05/2016

El Liverpool acaba amb el somni del Vila-real a Europa (3-0)

Els anglesos jugaran la final de l'Europa League contra un Sevilla que s'ha desfet del Xakhtar

M.m.

BarcelonaEl Liverpool i el Sevilla jugaran la final de l'Europa League. Els anglesos s'han desfet del Vila-real a les semifinals (global de 3-1) mentre que els andalusos han superat el Xakhtar (5-3). La final es disputarà a Basilea el proper dimecres 18 de maig.

El Vila-real no ha pogut fer valer l'1-0 que havia aconseguit a l'anada. Els groguets han caigut a Anfield Road (3-0) contra un Liverpool que ha sabut encarar millor el partit i posar els punts sobre les is des del principi.

Cargando
No hay anuncios

L'equip que entrena Jürgen Klopp s'ha avançat amb un gol en pròpia porteria de Bruno, al minut 7, i ha fet mèrits per sentenciar l'eliminatòria abans del descans. A la represa, Sturridge aprofitava un error de marcatge per fer el 2-0 (63') i poc després Víctor Ruiz veia la segona targeta groga per una trepitjada.

Amb superioritat numèrica, el Liverpool encara ha tingut més espais per fer el seu futbol contra un Vila-real que ha jugat a la desesperada. I així ha arribat el tercer, per sentenciar, obra de Lallana (80').

Cargando

El rival del Liverpool serà el Sevilla, que arriba a al final de l'Europa League per tercer any consecutiu. Els andalusos han derrotat el Xakhtar (3-1) en un partit que el conjunt ucraïnès ha tingut al seu abast en el tram final de la primera meitat.

Gameiro ha avançat el Sevilla (9') i Eduardo ha empatat abans del descans (44'). El Xakhtar ha tingut el rival contra les cordes però li ha faltat punteria. En canvi, el Sevilla no ha perdonat a la represa en les dues ocasions clares que ha tingut. Gameiro (47') i Mariano (59') han fet els gols de la victòria i que sentenciaven la classificació.