HANDBOL
Esports 10/02/2013

Primera derrota de la temporada del Barça d'handbol a la pista del Füchse Berlin (31-30)

L'equip de Xavi Pascual segueix liderant el seu grup de la Lliga de Campions malgrat aquesta ensopegada

Gurbindoi Ivan Nincevic durant el partit entre el Füchse Berlin i el Barça

BarcelonaPrimera derrota de la temporada del Barça Intersport a la complicada pista del Fuchse de Berlín per 31-30. Una derrota que no altera molt la situació ja que l'equip de Xavi Pascual segueix instal·lat en la primera plaça del grup de la Lliga de Campions.

L'equip català ha començat millor gràcies a l'encert de Víctor Tomàs, Juanín i Rutenka. Amb Saric atent sota els pals, el Barça guanyava 6-10 als 16 minuts de joc. Els alemanys han apostat per la carta d'Iker Romero i s'han posat a un sol gol, convertint el matx en un duel entre les aturades de Saric i Heinevetter. Al descans, el resultat era de 14-16.

A la segona part el Füchse, amb el suport de més de 15.000 aficionats, ha donat la volta al marcador escapant-se de dos gols. El Barça però, ha alçat el cap i el duel s'ha convertit en una lluita molt igualada. Però en els moments claus el Fuchse s'ha fet amb la iniciativa (30-28, min 25). Montoro ha gaudit de l'oportunitat per empatar just al final, però Heneveitter ho ha evitat.