HANDBOL
Esports04/03/2012

El Barça Intersport pateix per guanyar el Caja 3 Aragó (29-31)

Els catalans s'han vist per sota en el marcador a falta de vint minuts per acabar, però han pogut remuntar i segueixen liderant la Lliga Asobal

BarcelonaEl Barça Intersport ha sumat aquest diumenge el vintè triomf de la temporada a Saragossa contra el Caja 3 Bm Aragó per 29-31. Els homes de Xavi Pascual, que ha reaparegut a les banquetes dos mesos després de ser operat del cor, han hagut de remuntar quatre gols (21-17) en els darrers vint minuts de partit.

A falta de deu minuts per acabar el Barça ha aconseguit empatar el partit a 25 gols i al minut 55 els de Xavi Pascual ja ha aconseguit tres gols de renda (27-30) gràcies a una clara millora defensiva que els ha permès remuntar el matx.

Cargando
No hay anuncios

Aquest triomf permet al conjunt català seguir liderant la Lliga Asobal amb vint triomfs en vint partits.