FUTBOL SALA: COPA D'ESPANYA
Esports12/03/2012

L'esperit de Sergio Lozano dóna el títol de Copa al Barça

David R. Jover

Tot fa pensar que Sergio Lozano i el Barça Alusport marcaran una època en el futbol sala nacional i europeu si és que no ho estan fent ja. Després dels tres títols de la temporada passada, el Barça va sumar ahir el primer trofeu de l'any: la Copa d'Espanya, que és la segona en la història de la secció i fa revalidar el títol aconseguit la temporada passada.

Els homes de Marc Carmona van patir per alçar-se victoriosos, però en el segon temps van fer els deures i van rematar el partit a la pròrroga, en què dos gols de Sergio Lozano van valer per desfer-se d'un Lobelle que va anar de menys a més i a qui no li va sortir bé la seva estratègia de guardar-s'ho tot fins al segon temps.

Cargando
No hay anuncios

Els primers vint minuts de partit no van ser de gaire qualitat. El joc poruc dels gallecs contrastava amb el joc d'atac i de possessió del Barça, que va tenir diverses ocasions en el primer temps, però sense èxit. Wilde, Fernandao i Lozano van ser els que més a prop del gol van ser, encara que al descans el partit anava 0-0.

Segona part trepidant

Cargando

En el segon temps el Lobelle va deixar el joc gris per treure a la llum els arguments que el van portar a jugar la final. Les combinacions d'Aicardo, Rubi i Raúl Campos van agafar sentit i el Barça es va haver d'endollar per no veure's superat.

Qui primer va avisar i va obrir la llauna va ser el capità blaugrana, Javi Rodríguez. El de Santa Coloma no és dels jugadors que tenen més minuts, però segueix sent clau per a l'equip.

Cargando

Una jugada d'estratègia amb segell Carmona va fer que Javi Rodríguez es quedés sol davant d'Álex i situés l'1-0 en el marcador al minut 27. Aleshores els homes de Tomás de Dios es van endollar i van empatar al minut 34 amb un gran xut de Raúl Campos. Amb el partit ben obert tots dos equips van intercanviar-se cops i Wilde va fer el 2-1 al minut 35. Immediatament després Rubi va fer el 2-2 i va enviar el partit a la pròrroga.

En els cinc minuts extra el Barça no va tenir por i el que acabarà sent el millor jugador del món, Sergio Lozano, va fer el 3-2 aprofitant una assistència de Fernandao. El jugador madrileny, expert a marcar en els finals ajustats, va marcar també el 4-2 i es va erigir com el veritable protagonista del partit. Wilde, amb el Lobelle desesperat, va fer el 5-2 i Charlie va maquillar el marcador amb el 5-3 definitiu.

Cargando

El pròxim repte del Barça és al mes d'abril a Lleida, on vol aconseguir la seva primera UEFA Futsal Cup, la Copa d'Europa de futbol sala.