LLIGA BBVA
Esports07/02/2015

El Llevant reacciona amb una golejada i deixa la darrera posició (4-1)

Tres gols de Barral, dos de penal, deixen el Màlaga fora de combat

ValènciaEl Llevant ha golejat per 4-1 un Màlaga massa tou i deixa de ser el cuer de Primera. El conjunt granota, amb la presència dels seus nous fitxatges i dels canvis realitzats per Lucas Alcaraz, han jugat un dels millors partits de la temporada.

Després d'una bona ocasió de Barral, el Màlaga ha marcat primer gràcies a un gol de Juanmi als 24 minuts que no feia justícia al bon partit dels valencians. Juanmi ha pispat la pilota a David Navarro, marcant, però el gol ha despertat als locals. Així, Barral ha superat Kameni per marcar l'empat i abans del descans, un penal de Boka ha permès a Barral marcar de nou (2-1).

Cargando
No hay anuncios

A la segona part, Barral ha repetit en fer de penal el 3-1, penal comès sobre Xumetra. El gol ha esperonat el conjunt valencià davant un Màlaga grogui. Uche doncs, ha sentenciat amb el 4-1.

Llevant: Mariño, Iván, Navarro, Ramis, Toño; Simao, Camarasa, Morales, Xumetra (Rubén, m.70); Barral (Jose Mari, m.86) i (Casadesús, m.80).

Cargando

Màlaga: Kameni, Boka, Sergio Sánchez, Wellington, Rosales; Camacho, Recio (Horta, m.65), Samuel, Samu Castillejo (Tissone, m.78), Juanmi i Javi Guerra (Amrabat, m.55).

Gols: 0-1, m.24: Juanmi. 1-1, m.26: Barral. 2-1, m.37: Barral, de penalti. 3-1, m.62;: Barral, de penalti. 4-1, m.75: Uche.