PRIMERA DIVISIÓ
Esports31/03/2013

El Deportivo deixa contra les cordes un Mallorca espantat (2-3)

Els gallecs encara creuen en la salvació després d'endur-se els tres punts d'un equip que segueix en zona de descens

PalmaEl Deportivo comença a entreveure la sortida del túnel en vèncer 2-3 el Mallorca a Son Moix, en el primer triomf a domicili del conjunt gallec en tota la temporada. El Dépor guanyava amb comoditat 1-3 a cinc minuts del final, però un gol d'Emilio Nsue els ha obligat a patir, amb un Mallorca buscant l'empat i el públic, que ha omplert Son Moix, dret. Però al final ha guanyat un Dépor que viurà una nova final contra el Saragossa la propera jornada.

El triomf, segon consecutiu del Deportivo a la Lliga, permet al Dépor mantenir intactes les seves opcions d'evitar el descens. Per al Mallorca, en canvi, la derrota constitueix un cop a les seves aspiracions.

Cargando
No hay anuncios

El Mallorca controlava inicialment sense problemes el partit, i després del gol de Víctor (min. 19), aconseguit amb l'ajuda involuntària d'Aythami, semblava que ho tenia tot a favor. El 'trivot' organitzat al centre del camp per Gregorio Manzano format per Martí, Tissone i Pina desequilibrava les accions, i la qualitat de l'internacional mexicà Giovani dos Santos creava nombrosos problemes al rival. El portuguès Silvio, però, ha empatat el partit (min. 26) després d'una jugada de gran qualitat, en la qual ha regatejat diversos defenses. Poc després Aouate evitava el segon gol visitant davant Pizzi. El Mallorca ha demanat dos penals abans que el col·legiat Ayza Gámez assenyalés el final del primer temps.

El gol del veterà Carlos Marchena (min. 47) en l'inici de la segona part ha posat nerviós un Mallorca que ha rebut el tercer gol abans del minut 60, obra de Riki. El conjunt corunyès ha començat a jugar a plaer davant un rival desbordat. El gol de Nsue (min. 86) en una jugada embolicada no ha servit per evitar una derrota que deixa el Mallorca molt tocat.

Cargando

Fitxa tècnica:

2-Mallorca: Aouate; Hutton, Geromel, Nunes, Lluna, Alfaro, Martí (Hemed, min. 56), Tissone (Javi Márquez, min. 77), Pina, Dos Santos, Víctor Casadesús (Nsue, min. 56)

Cargando

3-Deportivo: Aranzubía, Manuel Pablo, Marchena, Aythami, Silvio; Bruno Gamma (Salomão, min. 73), Domínguez, Abel Aguilar, Valerón (Zé Castro, min. 88), Pizzi i Riki (Nelson Oliveira, min. 79 )

Gols: 1-0, min. 19: Víctor remata i la pilota entra després de rebotar en Aythami, 1-1, min. 26: Silvio, 1-2, min. 47: Marchena, 1-3, min. 60: Riki, 2-3 minuts. 86: Nsue.

Cargando

Àrbitre: Ayza Gámez (comitè valencià). Va amonestar Martí, Pina, Marchena, Geromel i Aranzubía.

Incidències: Partit corresponent a la jornada 29 de la Lliga BBVA disputat a l'estadi Son Moix davant uns 23.000 espectadors, la millor entrada de la temporada.