NBA
Esports03/01/2011

Marc s'endú el duel entre els germans Gasol

Els Grizzlies superen l'actual campió, els Lakers, a l'Staples Center (85-104) i els de Los Angeles sumen la tercera derrota en els últims quatre partits com a locals

Los ÁngelesEl petit dels Gasol ha estat qui ha sortit victoriós de l'enfrontament entre els dos germans a la NBA. Els Memphis Grizzlies han superat els Lakers a l'Staples Center per 85-104.

Marc ha fet una gran tasca defensiva i, si bé només ha aconseguit quatre punts, ha estat el líder indiscutible sota els taulells: ha capturat vuit rebots defensius, ha fet quatre taps, ha repartit sis assistències i ha recuperat tres pilotes. Tot i els pocs punts que ha anotat, Marc ha estat molt superior a Pau, que s'ha quedat amb 10 punts i vuit rebots.

Els Grizzlies sempre han tingut controlat el partit i els de Memphis han marxat al descans amb un avantatge parcial de 39-48. El partit s'ha trencat del tot a favor de l'equip d'en Marc quan en el tercer quart aquest ha aconseguit una ratxa de 4-19.

Cargando
No hay anuncios

Els Lakers, després de confirmar que el tècnic Phil Jackson deixarà l'equip quan acabi aquesta temporada, han sumat la seva tercera derrota en els últims quatre partits a casa malgrat els esforços de Kobe Bryant per evitar-ho (en la segona part ha anotat 21 punts dels 28 amb què ha acabat el partit).