MOTOCICLISME
Esports03/07/2011

Marc Márquez manté el seu idil·li personal amb Mugello

El de Cervera, que sortia des de la pole position, torna a imposar-se al traçat italià on l'any passat ja va guanyar i on va fer un salt important cap al campionat de 125 cc

Nuria García

BarcelonaMarc Márquez segueix sense tenir aturador. Aquest matí, a Mugello, s'ha imposat per davant d'Stefan Bradl i de Bradley Smith, que li han posat les coses complicades i que finalment, l'han acompanyat al podi. El català, després del triomf que va aconseguir a Assen la setmana passada, ha tornat a guanyar una cursa, la segona de manera consecutiva.

Márquez ja va guanyar a Mugello la temporada passada a 125 cc. De fet, va ser al traçat italià on el de Cervera va estrenar el seu caseller de victòries al Mundial i on va fer un gran pas endavant cap al campionat del món de la categoria petita. Aquest matí ha retallat distàncies respecte a Stefan Bradl, el líder del Mundial i, tot i que l'objectiu d'aquesta temporada no és ser campió, lluitar pel Mundial de Moto2 és un tren que no es pot deixar escapar.

Cargando
No hay anuncios

Marc ha fet una gran sortida i no ha perdut la primera posició de la que sortia. Smith se li ha enganxat i els dos han intentat obrir forat. Però pel darrere Bradl i De Angelis no volien deixar passar l'oportunitat de pujar al podi. Márquez ha vist com a 14 voltes pel final Bradl el superava, però tot just tres voltes més tard, el català tornava a encapçalar el grup.

Els cinc pilots del grup capdavanter de Moto2 han anat intercanviant-se les posicions fins a les últimes voltes. Fins que Marc Márquez s'ha col·locat primer i ha donat gas a fons fins que ha passat la línia de meta en la primera posició, intentant evitar que Bradl li agafés el temut rebuf.

Cargando

Pel que fa a la resta de catalans, Aleix Espargaró ha fet una gran remuntada. El de Granollers sortia des de la 32a posició després de tenir problemes durant els entrenaments i ha aconseguit acabar en la novena posició. Tito Rabat ha acabat 16è i Jordi Torres, 19è. Pel darrere, Ricky Cardús ha estat 23è i Carmelo Morale,s 25è. L'últim català en classificar-se ha estat Pol Espargaró, que ha patit una caiguda quan anava setè i, tot i poder aixecar-se i continuar sense problemes, ha estat 28è.