Natació Sincronitzada
Esports 26/09/2012

L'ajudant de Tarrés, Bet Fernández: "Mai he sentit a l'Anna dir 'estreta' o 'grassa' a cap nedadora"

Fernández ha parlat amb Onda Cero, on el president de la Federació ha admès que el seu fill és la parella de la germana d'una de les 15 firmants de la carta

Ara
1 min
L'èxit de les sirenes d'Anna Tarrés només era possible amb molt d'esforç i sacrifici.

BarcelonaAquesta nit el programa 'Al primer toque', d'Onda Cero, ha entrevistat Bet Fernández, l'ajudant d'Anna Tarrés els últims anys, i ha explicat: "Mai he vist l'Anna Tarrés dir 'estreta' o 'grassa' a cap nedadora", i ha afegit,sobre els seus mètodes: "A vegades hi ha persones que no arriben, i ferits i frustrats troben la solució en la rancúnia. L'Anna té una manera d'entrenar que fa que les noies estiguin alerta per millorar l'excel·lència esportiva".

Bet Fernández també ha puntualitzat sobre les 15 nedadores signants d'aquesta famosa casa: "De totes, només cinc, la Paola Tirados, la Laura López, la Cristina Violán, l'Eva Zhdanova i l'Eva Romo han estat sota les ordres de l'Anna. Les altres van estar a l'equip júnior del CAR, i l'entrenadora era jo".

Respecte a les 15 exnedadores, el president de la Federació Espanyola de Natació, Fernando Carpena, tot i insistir que ell desconeixia l'existència d'aquesta carta fins abans de ser pública, va haver d'admetre als micròfons d'Onda Cero que el seu fill és la parella de la germana d'una de les 15 firmants de la carta.

stats