TENIS
Esports30/06/2014

Murray es classifica per als quarts de final de Wimbledon per setè any consecutiu

El tenista escocès, que defensa el títol de campió del torneig, derrota el sud-africà Kevin Anderson en tres sets

BarcelonaAndy Murray, que defensa el títol de campió del torneig, ha avançat aquest dilluns als quarts de final de Wimbledon per setè any consecutiu després de derrotar el sud-africà Kevin Anderson en tres sets (6-4, 6-3 i 7-6 (6)).

I això que la pluja ha impedit que el partit es disputés amb normalitat i ha fet que s'interrompés el matx durant uns minuts (6-4, 3-0). L'aturada ha donat aire al sud-africà, que ha aconseguit retallar diferències, fins al punt de disputar d'una pilota de 'break' per igualar el partit. Tot i això, Murray ha reaccionat ràpidament per tancar al seu favor el segon set del partit.

Cargando
No hay anuncios

El tercer i definitiu set s'ha decidit al 'tie-break' després que cap dels dos tenistes aconseguís trencar el servei del rival. Murrau ha acabat salvant una pilota de set adversa per aconseguir el triomf i classificar-se per als quarts.