TENNIS
Esports 23/09/2014

Rafa Nadal defineix com "estranya" l'elecció de Gala León com a entrenadora de l'equip de la Copa Davis

El jugador afirma que "molts candidats que han fet grans mèrits per ser-hi no han estat escollits"

Efe
1 min
Rafa Nadal continuarà recuperant-se de la lesió al canell per encarar amb garanties el final de temporada.

BarcelonaRafa Nadal ha parlat avui sobre la nova entrenadora de l'equip masculí de la Copa Davis de tenis, Gala León, afirmant sentir el "màxim respecte" per León malgrat admetre que li sembla "estranya" la seva elecció ja que "molts candidats que han fet grans mèrits per ser-hi no han estat escollits". Nadal ha dit que molts jugadors amb una "grandíssima trajectòria que no han estat capitans encara" podrien haver estat escollits.

El jugador de Manacor ha aclarit que no coneix la nova capitana, que no té "res en contra d'ella" i que ell és un "jugador més" que dóna la seva opinió sobre el nomenament de León. Nadal sí ha assenyalat que León ha estat designada "unilateralment" per part del president de la Reial Federació Espanyola de Tennis (RFET), sense consensuar la seva elecció amb cap jugador, ni amb els màxims responsables del tennis en cada territori.

Sobre la polèmica generada arran de les declaracions realitzades pel seu entrenador, Toni Nadal, el jugador ha respost que el seu oncle "ha parlat d'esport", encara que a Espanya el costum és "fer política de tot ".

stats