SELECCIÓ CATALANA
Esports 13/11/2012

La Federació presenta la nova samarreta de la selecció catalana, dissenyada per Custo

El Museu i Centre d'Estudis de l'Esport Melcior Colet ha servit per presentar el nou disseny, el més atrevit de la història de la selecció

Ara
1 min
Cruyff, Subies i Tibau, amb la samarreta dissenyada per Custo

BarcelonaPoc dies després d'haver confirmat que Johan Cruyff deixarà de ser el seleccionador català, la Federació (FCF) ha presentat al Museu Melcior Colet la nova samarreta de la selecció catalana, dissenyada per Custo Dalmau.

En la presentació han fet acte de presència el president de la Federació Catalana de Futbol, Andreu Subies; el secretari general de l'esport, Ivan Tibau; el seleccionador català, Johan Cruyff; els membres de la selecció catalana absoluta de futbol, Marc Muniesa, Isaac Cuenca, Raúl Rodríguez i Joan Capdevila; el capità de la selecció absoluta de futbol sala, Javi Rodríguez; i el representant de la Selecció catalana de Veterans Cristóbal Parralo.

El nou equipament de la selecció porta el segell de la firma Custo. El dissenyador català va cedir fa temps el disseny d'aquesta nova samarreta a la Federació Catalana de Futbol. La Selecció Catalana absoluta estrenarà aquest nou equipament en el partit del 2 de gener a Cornellà-el Prat. Posteriorment, està previst que siguin totes les seleccions catalanes de la FCF (tant les de futbol, com les de futbol sala i les de futbol platja) les que el llueixin en els campionats d'Espanya i altres competicions en què participin.

stats