BARÇA
Esports 02/01/2013

Tito Vilanova torna a la Ciutat Esportiva 13 dies després de ser operat

'Mundo Deportivo' ha fotografiat el tècnic quan arribava a la Ciutat Esportiva, on ha saludat els jugadors que han entrenat

Ara
1 min
Tito Vilanova, a la Ciutat esportiva

BarcelonaTito Vilanova ha tornat a la Ciutat Esportiva 13 dies després de l'operació a la glàndula paròtide a què va ser sotmès . El diari 'Mundo Deportivo' ha fotografiat el tècnic quan ha arribat a les 9.28 a la Ciutat Esportiva. El Barça entrena per primer cop aquest 2013 avui en doble sessió: primer els jugadors de la selecció catalana i després, els altres. Segons el club, Vilanova "s'ha apropat fins a la Ciutat Esportiva i ha saludat els jugadors que aquest matí s'hi han exercitat".

L'evolució del tècnic és molt bona i el seu fill Adrià ja va penjar una fotografia al Twitter on es veia el tècnic jugant a pàdel. Segons Sandro Rosell, la idea és que Vilanova treballi durant el procés de recuperació, si els metges l'hi permeten. El club ja va fer públic que la idea és barrejar la vida laboral amb el tractament de quimioteràpia i radioteràpia, però de moment serà Jordi Roura qui seguirà al capdavant del primer equip.

stats