ATLETISME
Esports 14/02/2015

Usain Bolt diu que correrà els 100 metres del Mundial de Londres 2017 abans de retirar-se

L'atleta jamaicà diu en una entrevista al 'Daily Mail' que ha canviat de decisió perquè li ha demanat el seu patrocinador

Efe
1 min
Usain Bolt, en acabar la cursa de 200 metres

LondresL'atleta jamaicà Usain Bolt, guanyador de sis ors olímpics, ha afirmat en una entrevista que publica aquest dissabte el diari britànic 'Daily Mail' que planeja acabar la seva carrera l'any 2017, després de córrer els 100 metres en el mundial de Londres.

Bolt, de 28 anys, havia anunciat anteriorment que planejava retirar-se l'any 2106, després dels Jocs Olímpics de Rio de Janeiro, en què aspira a convertir-se en el primer home que guanya tres vegades consecutives l'or en els 100 metres, modalitat de la que posseeix el rècord del món (9,58 segons).

"Aquest era el pla inicial, però el meu patrocinador m'ha demanat fer un any més, fins al 2017, a Londres. Allà només competiré en els 100 metres. Ja ho he parlat amb el meu entrenador. Em puc concentrar en això i retirar-me amb una victòria", ha afirmat el jamaicà al diari.

Bolt, que posseeix a més les plusmarques mundials de 200 metres (19,19 segons) i de 4x100 metres (36,84 segons), aspira a batre aquesta temporada algun dels seus rècords. Per aconseguir-ho "són necessàries curses –ha dit–, però si tot va bé aquesta temporada... En la meva vida tot és possible. Si puc estar en bona forma aquesta serà una temporada meravellosa", ha dit el jamaicà.

stats