Esports 02/07/2016

Usain Bolt es podria perdre els Jocs per una lesió muscular

El velocista s'ha hagut de retirar de la final dels 100 metres del campionat de Jamaica, pocs minuts abans de començar

Ara
1 min
Usain Bolt, en una prova del campionat jamaicà d'atletisme

BarcelonaLa retirada d'Usain Bolt de la final dels 100 metres del campionat de Jamaica, pocs minuts abans de començar, ha fet que es disparessin les alarmes i hi haguessin els dubtes sobre la presència de l'home més ràpid del món en els Jocs Olímpics de Rio de Janeiro.

Bolt té una lesió muscular de grau 1, la més lleu, al bíceps femoral de la cama dreta. Les molèsties van començar, segons el mateix velocista, dijous en la disputa de les sèries de classificació i es van agreujar a la semifinal de divendres.

En l'escalfament previ a la final, Bolt ha tornat a sentir molèsties i ha preferit parar pel risc de patir una lesió més greu. "Després de sentir molèsties al tendó del bíceps femoral a la primera ronda, i de tornar-ne a notar a les semifinals, he estat examinat pel metge en cap del campionat nacional i m'ha diagnosticat un esquinç de grau 1", ha publicat Bolt a les xarxes socials.

"He presentat un certificat mèdic per no participar a la final dels 100 metres i a la resta de proves dels campionats nacionals. Ara em sotmetré immediatament a un tractament i espero estar a punt a les proves de l'aniversari dels Jocs de Londres, que es disputen el 22 de juliol, per guanyar-me el bitllet per als Jocs de Rio", ha conclòs.

stats