La dissenyadora Kate Spade apareix morta al seu apartament

Les autoritats investiguen la possibilitat que es tracti d'un suïcidi

La modista Kate Spade ha sigut trobada morta avui al seu apartament de Manhattan, situat a Park Avenue. Segons 'The Hollywood Reporter', les autoritats estan investigant la possibilitat que es tracti d’un suïcidi, ja que els treballadors de la casa haurien trobat una carta de comiat que hauria deixat ella mateixa. La dissenyadora, que tenia 55 anys, era la fundadora de Kate Spade New York, la firma de moda de luxe, especialment coneguda per les seves sabates i bolsos.

La dissenyadora va crear l’empresa l’any 1993 al costat del seu marit, Andy Spade. L’any 2006, la dissenydora va vendre les accions de l’empresa per dedicar-se a la seva filla, nascuda el 2005. Aquesta retirada temporal es va trencar deu anys després, quan va crear una nova marca, Frances Valentine. Spade va néixer a Kansas City, Missouri, i va començar la seva carrera en el món de la moda als magatzems Mademoiselle de Nova York, on va conèixer el que després seria el seu marit.

Kate Spade New York compta amb 315 botigues arreu del món, de les quals 140 són a Nova York. El 2004 va ser l’any d’expansió de la companyia, que va llançar la seva línia de roba per a la llar i va obrir la seva primera botiga al Japó. La roba i els complements de Kate Spade tenen moltes seguidores famoses, entre les quals hi ha la duquessa de Cambridge i la seva germana, Pippa Middleton.

Més continguts de