Entre fogons

Dilluns tot torna a començar

La cuina de caça: receptes històriques amb vigència

Cuiners i amants de la gastronomia reivindiquen aquestes carns de temporada i de proximitat

Les picades, el truc que no es revela?

Aporten la diferència perquè afegeixen aroma i sabor al plat i de retruc lliguen la salsa

Pomes, les aliades dels plats salats i dolços

És una fruita de temporada que combina en receptes de tot tipus i amb ingredients de tots els gustos

Com puc millorar la carmanyola?

Els àpats preparats per endur poden ser saludables i sorprenents si hi ha organització prèvia  

Romesco: quin és l’autèntic?

Cuiners i experts expliquen les diferents maneres i els secrets per preparar aquesta salsa 

8 restaurants per anar amb els amics

El 13 de febrer és el Galentine’s Day, un dia que es va inventar per celebrar l'amistat

Per què en diuen ‘melós’ si són galtes de vedella?

Descobrim els secrets d’aquest plat que es coneix popularment amb el nom de la textura 

5 receptes per dignificar les bledes

Poc estimades tradicionalment, els cuiners les reivindiquen per la seva textura i versatilitat

Què i com menjarem el 2020?

Us presentem les noves tendències gastronòmiques que no us podeu perdre aquest any

Dieta després de festes? No, gràcies

Restringir els aliments no és la solució, és millor menjar equilibrat amb molta fruita i verdura

Canelons cuinats i congelats una setmana abans de Sant Esteve

Cuiners i nutricionistes comparteixen consells i trucs per no haver de cuinar els dies de festa

El safrà demana pas a la cuina

Els productors que han recuperat el seu cultiu a Catalunya malden perquè també torni als plats

“Amb la primera estrella hem multiplicat les reserves”

Jordi Artal, Artur Martínez i Josep Moreno són els cuiners catalans que s’han estrenat a la llista

El millor panettone de l'Estat es fa a Barcelona

El forn Cloudstreet Bakery s'endú el guardó per elaborar el millor dolç d'origen italià

El cuiner Jordi Cruz aconsegueix dues estrelles Michelin pel restaurant Angle

El Cenador de Amós, a Cantàbria, és l'únic establiment que enguany aconsegueix tres estrelles  

La cabra salvatge entra a la cuina del Priorat

Aquesta carn de proximitat, del parc natural dels Ports, és molt apreciada per la seva versatilitat

El bròcoli, en 10 plats diferents

Us proposem receptes que ressalten les propietats nutricionals i el gust d'aquesta crucífera

Verdures, aliades de setembre

Diversos cuiners ens ajuden a fer realitat el propòsit d’incorporar més verd als àpats

Quin vi faig servir per cuinar?

En salses, guisats i postres, pot ser un ingredient tan important com els altres

Tàrtar, el rei de l'estiu

Aquest plat és un dels protagonistes de l'estiu i arriba en nombrosos formats i sorprenents receptes

El Gaig tanca a Barcelona i obre a la Cerdanya

El xef de Barcelona obrirà el nou restaurant a la Torre del Remei, a Bolvir, quan hi acabi les obres

La cuina gitana treu pit

Aquest poble reivindica i promociona la seva rica tradició gastronòmica

EDICIÓ PAPER 25/11/2020

Consultar aquesta edició en PDF