Seccions
Descobreix
Última hora
Ara
Portada
Última hora
Descobreix
Edició paper
28/05/2023
Seccions
Opinió
Política
Internacional
Economia
Societat
Medi i Crisi climàtica
Ciència
Cultura
Investigació
Llengua
Esports
Mèdia
Feminismes
Estils
Gent
La méteo
Magazins
Diumenge
Criatures
Emprenem
Llegim
Mengem
Motor
Multimèdia
Podcast
Interactius
Ara Data
Ara Mirades
Vídeo
Foto
Vinyetes
Dossiers
Serveis
Botiga
Hemeroteca
Newsletters
Revistes digitals
Cartellera
Trobamot
Mots encreuats
La Veu del Lector
Bústia d'investigació
Cartes a la directora
Club prèmium
foodie
Ada Colau i els 'torreznos' de Sòria
Restaurants
| 25/05/2023
Dos restaurants mallorquins per transportar-se a les Balears
Restaurants
| 18/05/2023
Una de les millors truites de patates viu en un xamfrà de l'Eixample
Restaurants
| 10/05/2023
El restaurant on van els que treballen en restaurants
Restaurants
| 08/05/2023
Unes vacances a l'Índia sense sortir de l'Eixample
Restaurants
| 28/04/2023
Un "festival" de peix i marisc per 36 euros
Restaurants
| 05/04/2023
Què en queda del Tickets al Teatro del Paral·lel
Restaurants
| 30/03/2023
El menú de migdia amb la millor relació qualitat-preu de Barcelona
Restaurants
| 23/03/2023
Les tapes de sempre del bar La Plata
Restaurants
| 16/03/2023
Locals en perill d'extinció: passem a l'acció
Restaurants
| 09/03/2023
Menú de migdia japonès per 9,50 (en una vil·la amb jardí)
Restaurants
| 16/02/2023
El Brasil a la Barceloneta
Restaurants
| 02/02/2023
El 'ceviche' del poble lliure
Restaurants
| 12/01/2023
L'Havana: un restaurant d'abans, ara i sempre
Restaurants
| 22/12/2022
|
Regala menjar, regala plaer
Vins i caves
| 15/12/2022
El vici del 'khachapuri'
Restaurants
| 15/12/2022
Som molts: on anem?
Restaurants
| 08/12/2022
Dos indis que et faran dir 'nàmaste'
Restaurants
| 01/12/2022
El Brot: gastronomia radical
Restaurants
| 24/11/2022
|
10 novetats gastronòmiques de Barcelona (i un 'bonus track')
Restaurants
| 24/11/2022
Portada
Última hora
Descobreix
Seccions
Perfil