
Jo em quedo a casa


Com es fa la coca de seitons confitats amb tomàquet cor de bou? Recepta del cuiner Llorenç Valls
Mengem |
24/06/2020

Com es fa la coca de Sant Joan amb cireres i pinyons? Recepta del pastisser Miquel Guarro
Receptes |
21/06/2020


Com es fa el 'clafoutis' de cirera? Recepta del cuiner Gerard Solís, del restaurant El Racó
Mengem |
18/06/2020

Com es fan les tripes de vedella amb xoriço? Recepta del restaurant L'Aliança 1919, d'Anglès
Mengem |
17/06/2020

Com es fa la coca de croissant amb foie, maduixes i pinyons? Recepta del cuiner Oriol Sabé, del restaurant Can Marc
Receptes |
17/06/2020

Com es fa la carbassa rostida al forn amb romaní? Recepta del cuiner Vador Brugués
Mengem |
14/06/2020

Avui toquen canelons de rostit! Què em preparo per dinar i per sopar? (diumenge)
Mengem |
14/06/2020

Avui toca espaguetis de carbassó amb tres pestos! Què em preparo per dinar i per sopar? (divendres)
Receptes |
12/06/2020

Com es fa l'arròs de pèsols i verdures? Recepta del restaurant Hispània d'Arenys de Mar
Receptes |
12/06/2020

Avui toca albergínia al forn amb papada ibèrica! Què em preparo per dinar i per sopar? (dijous)
Mengem |
11/06/2020

Com es fa el pastís de pastanaga amb un toc de xocolata? Recepta del restaurant Tarambana de Cardedeu
Receptes |
10/06/2020

Avui toca batut de xocolata amb gerds! Què em preparo per dinar i per sopar? (dimecres)
Receptes |
10/06/2020

Com es fa el fricandó de rap? Recepta de la cuinera Núria Lucas, del restaurant El Dinou
Mengem |
09/06/2020

Avui toquen peles de patates fregides! Què em preparo per dinar i per sopar? (dimarts)
Mengem |
09/06/2020

Un any sense restaurant número 1
Mengem |
08/06/2020

Avui toca gamba amb meló, síndria i alvocat! Què em preparo per dinar i per sopar? (diumenge)
Mengem |
07/06/2020

Com fer un bistec tàrtar? La recepta del cuiner Albert Sastregener, del restaurant Bo.tic, amb una estrella Michelin
Receptes |
06/06/2020
