mengem

Els refugis de la cuina tradicional

Les fondes i els hostals acostumen a ser negocis familiars que han sabut conservar el seu receptari

“El cacau és un fruit vegetal mentre que la xocolata és un dolç”

El professor Ramon Estruch ens explica que el cacau natural aporta més de 50 nutrients diferents i té un important poder antioxidant. En canvi, la xocolata és un dolç calòric i greixós

La cuina al buit, la precisió que busca el respecte per l’aliment

El cuiner Salvador Brugués defensa la tècnica de cocció aplicada a tots els aliments, també als àpats diaris

“Els súpers han copiat les vinoteques i per això ofereixen diversitat”

Entrevista a Joan C. Martín, autor del llibre ‘Los mejores vinos del súper’

Hummus de pèsols

Rossinyols a la papillota amb morro de porc Duroc

Batut de xocolata i gerds en dos temps

Tàrtar de gambes amb hummus, cireres i patata

Coca de recapte vegetal

Crema de llima amb fruita vermella i suc de maduixa

Califòrnia 'rolls'

Sopa de miso

Coca de Sant Joan (versió salada)

Bombons xocowhats

Crema de pinyons

Costelles de vedella amb crema de moniato

Sant Pol, Tòquio i Barcelona

El cuiner Raül Balam resumeix en un menú degustació els 30 anys de professió de la seva mare, Carme Ruscalleda

Les truites, els salvavides diaris

Són plats quotidians, fins i tot salvadors d’àpats diaris, però que demanen una preparació lenta i complexa, sobretot quan s’hi vol amalgamar més d’un ingredient

És possible cuinar només un dia?

Els anglosaxons han creat el concepte ‘batch cooking’, que no deixa de ser portar a casa la planificació dels restaurants

Doble aposta: peix de temporada i de la Llotja de Barcelona

El restaurant El Mercader de l’Eixample és un dels 14 de Barcelona que compren el peix directament a la llotja de la ciutat

“La cuina ha de ser una prioritat diària”

El cuiner d’El Celler de Can Roca, Joan Roca, publica ‘Cuina mare. Receptes senzilles i tradicionals per cuinar a casa’

“Corpinnat vol dir escumós de qualitat fet al Penedès”

Entrevista a Toni de la Rosa, director de Torelló Viticultors

Piruletes de xocolata

'Fideuà'

Crema de coliflor amb civada, llavors de xia, flor d’ou i nous

Fideus d’arròs amb calamar al curri

El Cérvoles blanc 2016, el millor vi català de l’any

Aquest blanc de la DO Costers del Segre guanya el premi Gran Vinari d’Or 2018

Rovellons estofats amb ou ferrat i puré de patata

Escabetx de sardina i verat

Dues receptes d'estiu amb Roberto Corella

Sardines farcides i gambes amb figues a la planxa i ruca

< Anterior | 1 | 2 | Següent >

EDICIÓ PAPER 27/01/2020

Consultar aquesta edició en PDF