mengem

Coca de Sant Joan (versió salada)

Bombons xocowhats

Crema de pinyons

Costelles de vedella amb crema de moniato

Les truites, els salvavides diaris

Són plats quotidians, fins i tot salvadors d’àpats diaris, però que demanen una preparació lenta i complexa, sobretot quan s’hi vol amalgamar més d’un ingredient

És possible cuinar només un dia?

Els anglosaxons han creat el concepte ‘batch cooking’, que no deixa de ser portar a casa la planificació dels restaurants

Doble aposta: peix de temporada i de la Llotja de Barcelona

El restaurant El Mercader de l’Eixample és un dels 14 de Barcelona que compren el peix directament a la llotja de la ciutat

Sant Pol, Tòquio i Barcelona

El cuiner Raül Balam resumeix en un menú degustació els 30 anys de professió de la seva mare, Carme Ruscalleda

“La cuina ha de ser una prioritat diària”

El cuiner d’El Celler de Can Roca, Joan Roca, publica ‘Cuina mare. Receptes senzilles i tradicionals per cuinar a casa’

“Corpinnat vol dir escumós de qualitat fet al Penedès”

Entrevista a Toni de la Rosa, director de Torelló Viticultors

Piruletes de xocolata

'Fideuà'

Crema de coliflor amb civada, llavors de xia, flor d’ou i nous

Fideus d’arròs amb calamar al curri

El Cérvoles blanc 2016, el millor vi català de l’any

Aquest blanc de la DO Costers del Segre guanya el premi Gran Vinari d’Or 2018

Rovellons estofats amb ou ferrat i puré de patata

Escabetx de sardina i verat

Dues receptes d'estiu amb Roberto Corella

Sardines farcides i gambes amb figues a la planxa i ruca

Pizza de farina d’espelta amb tomàquets secs, carxofes i mozzarella de búfala

Espaguetis a la carbonara autèntica italiana

Escudella i carn d'olla de Nadal

Moniatos en dues textures

EDICIÓ PAPER 20/06/2019

Consultar aquesta edició en PDF