receptes

10 maneres de cuinar la ‘prima donna’ de la Mediterrània, la gamba

Són el vermell més desitjat de l’estiu, que permet preparacions senzilles i també més complexes

10 receptes imprescindibles per cuinar-les amb sofregit

La cocció lenta de la ceba i del tomàquet és la base essencial de molts plats

10 receptes per convidar els amics a casa

Us suggerim idees de plats per compartir i ideals per menjar a l'estiu 

Ploma ibèrica

Fricandó

10 receptes imprescindibles per cuinar amb calma

La tendència de l''slow cooking' també implica cuinar sense presses a casa

Lluç a l'estil Santurtzi

Macarrons amb rostit

10 receptes imprescindibles per fregir bé

És una de les tècniques culinàries més nostrades, però hi ha trucs per excel·lir-hi

Bunyols d'espàrrecs

10 receptes imprescindibles per cuinar en 20 minuts

La bona cuina és qüestió de temps, però també hi ha maneres de menjar bé si se'n té poc

10 receptes imprescindibles per cuinar-les en diumenge i menjar-vos-les entre setmana

Us proposem 10 plats per planificar i organitzar els menús setmanals casolans

Les verdures es converteixen en plat gurmet

Els xefs aconsellen combinar tècniques culinàries i utilitzar vegetals de tots els colors

7 receptes verdes imprescindibles per menjar de forma saludable

Us recomanem maneres atractives de cuinar els aliments de color verd

Escudella, carn d'olla i canelons, les 10 receptes imprescindibles per a aquest Nadal

I després de Nadal, una alimentació saludable per poder depurar l'estómac

“He après a cuinar gràcies a YouTube”

Parlem amb tres persones que han descobert el plaer de la cuina gràcies a les xarxes

Croquetes de pernil ibèric

Rovellons estofats amb ou ferrat i puré de patata

Dues receptes per aprofitar que és temps de figues

'Chutney' de figues i 'parfait' de foie-gras amb gelea de figues

Gambes i sardines, les primeres dames dels fogons d’estiu

A l’estiu, sardines i gambes tenen una bona mossegada. Us proposem mil i una maneres de cuinar-les

5 receptes per disfrutar la temporada de tomàquets

El tomàquet, ingredient indestriable de la cuina catalana, és un dels productes estrella de l'estiu

Allioli de poma

Pizza de farina d’espelta amb tomàquets secs, carxofes i mozzarella de búfala

Espaguetis a la carbonara autèntica italiana

Tortell de Reis per fer a casa

Bistec tàrtar amb cajun, piparres i mascarpone

Pa amb oli sal i xocolata

Macarrons del cardenal

Calamars amb ceba al revés

< Anterior | 1 | 2 | Següent >

EDICIÓ PAPER 18/08/2019

Consultar aquesta edició en PDF