restaurants de barcelona

La cuina "catariana" s'estrena a domicili

El Chigre 1769 porta a casa dels comensals la seva enginyosa mescla de cuina catalana i asturiana

El Gremi de Restauradors cobra 363 euros als bars i restaurants de Barcelona per tramitar-los l'ampliació de les terrasses

La gestió es pot fer sense cap cost a través dels canals habilitats per l'Ajuntament

Les taxes a les terrasses de Barcelona

El Mordisco reprèn l'activitat servint els seus plats a domicili

Coincidint amb Sant Jordi, el restaurant de Rosa Esteva s'estrena amb repartidors propis

Spicy, una taverna de Sant Antoni (però amb gust asiàtic)

Es tracta d'un local eclèctic que barreja modernitat i tradició amb menjar de tot Àsia i còctels

El 'brunch' de l'Hotel Nobu: exuberància dominical en una vint-i-tresena planta

El restaurant homenatja cada diumenge els locals homònims repartits arreu del món

El restaurant Nikkei 103 reformula la carta per "recuperar gustos tradicionals" peruans

El seu xef, Gustavo Sugay, és descendent dels treballadors japonesos que van emigrar al país

La primera ruta gastronòmica d'Ametller Origen farà parada a L'Éclair de l'Hotel Palace

L'establiment servirà un menú basat en tres productes de temporada: calçots, carxofes i pèsols

Menjar a passeig de Gràcia mai havia estat tan bé de preu

21 restaurants de l'avinguda barcelonina se sumen a la tercera edició de Passeig de Gourmets

La firma Kimpton obre en ple barri Gòtic el seu primer hotel a Espanya

Els creadors del concepte 'hotel boutique' han inclòs tres espais gastronòmics en l'establiment

L'escudella, plat estrella dels divendres i els dissabtes al Majestic

El restaurant principal de l'hotel oferirà aquest plat de la nostra gastronomia durant tot el mes de febrer

El foc, el protagonista del nou restaurant de l'Hotel W de Barcelona

Fire és una braseria premium en la qual es pot menjar des d'un Tomahawk de dos quilos a sopa de ceba

Totes les delícies del nostre mar i la nostra muntanya, al nou restaurant Cadaqués

El local homenatja el receptari català amb arrossos fets a la llenya i peix directe de la llotja

L'Hotel Palace celebra l'hivern amb un menú dedicat a la gastronomia suïssa

Raclet, sopa de ceba o fondue són algunes de les delícies que se serviran a la terrassa de l'hotel

Ca na Toneta transporta la seva cuina d'arrel mallorquina a l'Hotel Casa Bonay

El restaurant de Caimari fa un stage fins al 21 de desembre a l'hotel barceloní

El Passadís del Pep, 40 anys sense cartell a la porta

Després de quatre dècades, el restaurant barceloní viu una nova etapa sense perdre cap vella tradició

Casa de Tapas Cañota presenta la seva tapa solidària

Es tracta d'una samfaina a la biscaïna amb bacallà ideada per l'estrellat xef Diego Guerrero

Els restaurants Cachitos enceten unes jornades dedicades a la tòfona i els bolets

Un consomé, un brioix o garrí desossat en demi-glace de tòfona negra són alguns dels nous plats

Un restaurant inspirat en 'El gatopardo' de Visconti al cor de l'Eixample

Es tracta de Le Léopard, ubicat dins d'una botiga de 1.600 m2 i amb la signatura de Romain Fornell

Paco Pérez renova el restaurant L'Eggs de passeig de Gràcia

Tot i que predominen els plats amb ou, la carta obre les portes a arrossos i cuina internacional

Witty, la fusió de la cuina catalana i francesa en un espai únic (a Barcelona)

Alain Guiard renova la carta amb plats tan suculents com una crema d'eriçó amb tàrtar de vieira i alga

El restaurant San Telmo es reinventa en el seu 13è aniversari

L'emblemàtic local cantoner estrena una carta que mescla clàssics amb cuina internacional

La Real, l'hamburgueseria més honesta de Barcelona

Amb proveïdors de primera i un xef bregat al Mugaritz, ha tocat el cel del seu sector aquest 2019

Boa-Bao: una cuina amb onze idiomes

El nou panasiàtic de Barcelona té cuiners de gairebé tots els països que inclou la seva carta

Tornen a Barcelona els vespres gastronòmics de la cervesa Inedit

24 terrasses de la ciutat ofereixen dues tapes amb la cervesa de Ferran Adrià per nou euros

Uns 'tacos' de tàrtar de tonyina, el plat més venut del Tast a la Rambla

El comercialitzava el restaurant Telefèric. El festival ha venut 190.000 degustacions

Oh Bo compleix cinc anys allargant la seva essència fins a la nit

El restaurant basa la seva cuina de mercat en el producte de proximitat i ecològic

La Generalitat abrirá un portal al estilo de TripAdvisor para informar sobre la higiene de los restaurantes

El número de brotes de intoxicación alimenticia crece en la hostelería catalana

L'ovni de la torre Hesperia de l'Hospitalet de Llobregat s'enlaira de nou

Jon Giraldo i Jaime Lieberman reobren la icònica cúpula amb Ovnew, un restaurant multisensorial

Sun Taka, un japonès tocat pel Mediterrani

< Anterior | 1 | 2 | Següent >

EDICIÓ PAPER 15/07/2020

Consultar aquesta edició en PDF