Gent 03/07/2019

Troben mort al seu àtic de Londres el dissenyador (i príncep hereu dels emirats) Khalid bin Sultan al-Qasimi

Les primeres informacions apunten que hauria mort després d'una sessió de 'chemsex'

Ara
2 min
Troben mort al seu àtic de Londres el príncep hereu dels emirats Khalid bin Sultan al Qasimi

BarcelonaUn dels prínceps hereus dels Emirats Àrabs Units, Khalid al-Qasimi, ha estat trobat mort al seu àtic de Londres, segons ha confirmat avui la policia britànica. Al-Qasimi, el segon fill del xeic Mohammed al-Qasimi, governant del territori de Sharja, era dissenyador de moda i tenia la seva pròpia marca, anomenada Qasimi. Segons la informació feta pública per la policia, els serveis d'emergència van trobar el seu cos sense vida dilluns a casa seva, a l'exclusiu barri de Knightsbridge.

"Amb gran tristesa comuniquem que Khalid al-Qasimi va morir inesperadament l'1 de juliol del 2019. Sa altesa reial ha anunciat una cerimònia de tres dies de dol i les banderes onejaran a mitja asta. [...] El món del disseny ha perdut un gran pensador i artista i demanem que es respecti la privacitat de la família, del seu equip i de la seva marca en aquests moments difícils", ha publicat en un comunicat la marca del príncep, que havia obtingut l'aplaudiment de la crítica i el públic en la seva última presentació a Londres, per a la temporada primavera-estiu del 2020.

Tot i que la policia metropolitana de Londres encara no ha fet públics els resultats de l'autòpsia d'Al-Qasimi, algunes filtracions a diversos mitjans apunten que el príncep hereu dels Emirats va morir després d'una festa a casa seva "en què alguns convidats prenien drogues i mantenien sexe", una pràctica que es coneix amb l'anglicisme 'chemsex'. "Es creu que en Khalid podria haver mort com a resultat de la ingestió de drogues", afegeixen les mateixes fonts, que declaren que la policia va trobar "drogues de classe A", una categoria que inclou substàncies com la cocaïna o l'èxtasi.

No és la primera vegada que la família reial de Sharjah veu un dels seus membres esquitxat pel consum de drogues. El 1999 el germà gran de Khalid, Mohammad bin Sultan bin Mohammad al-Qasimi, va morir per sobredosi amb només 24 anys al palauet familiar d'East Grinstead, una localitat anglesa situada al comtat de Sussex Occidental.

El pare de Khalid, Sultan bin Mohammed al-Qasimi, només ha dit que el seu fill ja està "sota la cura de Déu". La casa reial d'aquest emirat, un dels més poblats dels EAU, ha fet públic l'enterrament de Khalid al-Qasimi, que apareix en el funeral amortallat amb teles negres i la cara tapada, envoltat només per homes.

stats