Gastronomia

Arròs9: paelles, tapes de qualitat i cuina tradicional catalana al cor de Girona

Gina Gudayol i Jordi Llagostera, joves amb empenta, estan al front d'aquest restaurant del Barri Vell de Girona

GironaCom el seu nom indica, a Arròs9 l’oferta principal són arrossos d’autor i també la cuina tradicional catalana. D’arrossos en fan de caldosos, melosos i secs, una dotzena en total, de carn, peix i verdures. Un dels secrets de la qualitat excel·lent dels seus arrossos és el sofregit, que fan a foc lent fins que la ceba queda ben caramel·litzada. Un altre és que utilitzen productes de qualitat com l’ànec d'aglà (d'Ànec 5 Aglans), un ànec ecològic criat al Lluçanès, i l’arròs Illa de Riu, del Delta de l’Ebre. També tenen un viver amb llagosta i llamàntols vius per servir productes el màxim de frescos possible.

A més, preparen tapes de qualitat, fetes amb productes de proximitat i la carta de vins locals i nacionals és molt àmplia, amb més de 100 referències en què el client sempre trobarà el vi ideal.

Cargando
No hay anuncios
Cargando
No hay anuncios

Més enllà del restaurant

A Arròs9 també cuinen paelles i plats per emportar i fan càterings per esdeveniments com casaments, aniversaris, esdeveniments privats… S’adapten al client i a la situació, i brinden sempre plats fets amb productes de la zona i de qualitat. Tots els plats, des dels entrants fins a les postres, estan fets de cap a peus per ells. L'únic que no és seu són els xuixos, que són de Can Castelló.

Cargando
No hay anuncios

Joves amb empenta

De cap de sala hi ha Gina Gudayol i als fogons, el responsable és Jordi Llagostera. És un equip jove –tots dos tenen 26 anys– amb molta empenta que fa dos anys i mig van obrir aquest restaurant al Barri Vell de Girona, que ocupa les tres plantes de l’edifici i l’altell i que té una capacitat per a 120 persones. Té un menú diari de 25 euros i a la carta el preu és d’entre 30 i 40 euros per persona.

Cargando
No hay anuncios
  • Arròs9
  • Carrer Ginesta, 8
  • Girona
  • +34 629 420 183
  • Reserves