FUTBOL - MUNDIAL

Els suplents donen a Bèlgica la primera posició (0-1)

Un golàs de Januzaj a la segona part és suficient per derrotar Anglaterra

Els jugadors de Bèlgica, felicitant Januzaj pel gol contra Anglaterra

BarcelonaLa selecció de Bèlgica ha completat una primera fase perfecta, en què ha guanyat els tres partits i s'ha classificat com a primera del grup G al Mundial de Rússia. En el partit decisiu contra Anglaterra, l'equip que entrena Robert Martínez no ha fallat i també ha obtingut els tres punts (0-1) gràcies a un golàs de Januzaj al minut 51.

Anglesos i belgues, ja classificats, s'hi jugaven la primera posició. I malgrat aquest honor, Bèlgica ha sortit a jugar amb un onze farcit de suplents. Però n'ha tingut prou per derrotar una Anglaterra que no ha plantat gaire batalla, tot i disposar d'un equip més reconeixible a la gespa.

Després d'un primer temps sense gols i bastant ensopit, tot s'ha activat després del descans. Una genialitat del 'txuri-urdin' Januzaj, que ha enviat la pilota a l'escaire, ha sigut suficient per trencar el partit. Bèlgica ha passat a dominar, malgrat que el conjunt britànic ha disposat d'algunes arribades perilloses per empatar, però els ha faltat punteria.

D'aquesta manera, Bèlgica jugarà els vuitens de final contra el Japó i, en cas de classificar-se, disputarà els quarts de final contra el guanyador del Mèxic-Brasil. En canvi, Anglaterra s'enfrontarà a Colòmbia i, si passa ronda, al vencedor del Suècia-Suïssa.