Publicitat
Publicitat

ELS CROMOS

Els cromos: Romario, Josep Huguet, Sebastià Alzamora

Romario. L'exjugador del Barça va fer ahir una remarcable exhibició d' humilitat . Desmarcant-se del clam general que Messi és el millor jugador del món, el brasiler va trobar-ne de millors. "Messi primer ha de ser millor que Maradona i després millor que jo, perquè sóc millor que Maradona". I encara no es va quedar tranquil. "Després li quedaria Pelé i guanyar un Mundial". La modèstia del brasiler és als antípodes de la de Messi.

Josep Huguet. A propòsit de les balances fiscals, el president de la Fundació Irla va afirmar ahir que tant ell, en la seva etapa com a conseller d'Innovació al govern tripartit, com l'exconseller d'Economia Antoni Castells sabien que amb el nou sistema de finançament pactat amb el govern espanyol només es reduiria el dèficit fiscal d'un 10% a un 8%.

Sebastià Alzamora. El guanyador del premi Sant Jordi va presentar ahir a la Casa del Llibre del barceloní passeig de Gràcia la seva novel·la Crim de sang , acompanyat de dos experts en la brutal repressió anticlerical protagonitzada el 1936 per la FAI. D'això va el llibre, que dóna voltes a la idea del mal. Actualment ja hem anat relativitzant els mites revolucionaris: "Però fa 25 anys la meva novel·la hauria estat pèssimament rebuda", va sentenciar l'autor.

Riure, malgrat tot

Més continguts de