Política02/06/2014

Rubalcaba: "El rei Joan Carles ha assegurat la integritat de l'Estat"

El líder socialista afirma que "Felip representa el respecte a la Constitució i la normalitat institucional"

Joan Rusiñol

MadridEl secretari general del PSOE, Alfredo Pérez Rubalcaba, ha deixat clar que la direcció del partit no està disposada a avalar la petició d'un referèndum sobre la monarquia, un debat que han animat també sectors del socialisme. "Felip de Borbó representa el respecte a la Constitució i la normalitat institucional", ha sentenciat en una declaració a la seu del carrer Ferraz.

Inscriu-te a la newsletter Política en cinc llibres per Sant JordiUna mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Rubalcaba ha expressat el respecte per la decisió que ha pres Joan Carles, de qui ha lloat el compromís ferm amb els "drets i llibertats" dels ciutadans i la seva tasca per "desenvolupar el seu paper constitucional", per exemple, entre altres coses, defensant la "integritat de l'Estat".

Cargando
No hay anuncios

El líder socialista, que deixarà el càrrec a finals de juliol, espera que ara s'obri un "període d'èxit en la nostra convivència col·lectiva". Ha desitjat el màxim "encert" a Felip VI i ha expressat el seu "afecte" al monarca sortint, de qui ha subratllat el respecte a les decisions preses durant els mandats de presidents del govern espanyol socialistes.