Política04/09/2012

El coronel Alamán Castro: "Exigeixo la detenció de Tardà, Bosch i Bertran per alta traïció"

El coronel que va amenaçar amb una intervenció militar de Catalunya si proclama la independència es declara en una entrevista admirador de Franco

Ara

BarcelonaEl coronel Francisco Alamán Castro, que va amenaçar amb una intervenció militar a Catalunya si es proclamava la independència ha tornat a la càrrega aquest dimarts en una entrevista a la revista d'extrema dreta 'Alerta digital': "Exigeixo la immediata detenció del senyor Tardà, del senyor Bosch i del senyor Bertran. Per voler trencar Espanya i per alta traïció". "Aquesta gent no té cura", ha afegit.

Inscriu-te a la newsletter Política en cinc llibres per Sant JordiUna mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"Imagini's que el senyor Rajoy es lleva un dia borratxo i li concedeix la independència al senyor Mas. Què hauriem de fer els militars? Evidentment, obeir la llei i no el senyor Rajoy", ha insistit.

Cargando
No hay anuncios

Alamán Castro ha restat importància a la manifestació de la Diada: "Molta gent anirà a la manifestació de l'Onze de Setembre per por a ser assenyalats".

Preguntat sobre la seva admiració per Franco, el coronel a la reserva es pregunta que "quin espanyol de bé podria deixar d'admirar-lo" i diu que "tant de bo el segle XXI ens regali un altre espanyol providencial".