Política25/05/2015

Albert Rivera: "Espanya necessita que s'instaurin governs estables, però que governin d'una altra manera"

El líder de Ciutadans fixa la "regeneració democràtica", la "recuperació econòmica" i la "cohesió social" com a grans eixos per teixir pactes amb altres formacions polítiques

Ara

BarcelonaEl líder de Ciutadans, Albert Rivera, defensa que "Espanya necessita que s'instaurin governs estables, però que governin d'una altra manera". Ho ha dit l'endemà de les eleccions municipals i autonòmiques del 24-M, en què Ciutadans ha irromput amb força i jugarà un paper clau a l'hora de conformar nous executius.

Inscriu-te a la newsletter Política en cinc llibres per Sant JordiUna mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Rivera, que ha explicat que demà es reunirà el comitè de pactes electorals, ha fixat la "regeneració democràtica", la "recuperació econòmica" i la "cohesió social" com a grans eixos per teixir pactes amb altres formacions polítiques.

Cargando
No hay anuncios

El líder de Ciutadans ha subratllat que l'"actitud" del partit "no és dels blocs" i ha assegurat que, d'entrada, "no criminalitzarem a ningú". "Ningú és el nostre contrincant, són els nostres compatriotes", ha afegit, alhora que ha conclòs: "els acords no es faran per cadires, sinó per beneficiar els ciutadans".