Política09/05/2016

El PP a Catalunya proposa que els partits no gastin "ni un euro" en cartells electorals

A les municipals els populars van patir un error d'encartellament que feia que les imatges dels candidats locals anessin lligades al nom d'una altra ciutat

Gerard Pruna

BarcelonaEn la campanya de les eleccions municipals de 2015, un error d'encartellament per part del PP va fer furor a les xarxes. L'errada feia que en diferents pobles la imatge del candidat local anés lligada al nom d'una altra ciutat. Així va passar, per exemple, a Salt, on l'alcaldable Sergio Santamaría va veure com en els cartells penjats als fanals amb el seu rostre es podia llegir 'Solucions per a Terrassa'. Un accident que no es repetirà si prosperà la proposta del coordinador general del PP a Catalunya, Xavier García Albiol, que aquest dilluns ha instat els partits catalans a no gastar "ni un euro" en cartells i tanques.

Inscriu-te a la newsletter Política en cinc llibres per Sant JordiUna mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En roda de premsa després de reunir el comitè executiu del PP a Catalunya, ha demanat públicament a tots els partits catalans que s'arribi a un acord per "estalviar diners dels catalans" i "no inundar els carrers" amb cartells. Albiol sí ha defensat que els partits facin el tradicional 'mailing' i la campanya electoral habitual.

Cargando
No hay anuncios

Els populars catalans han designat aquest dilluns l'equip de campanya a Catalunya, un equip on Albiol no repetirà com a cap de campanya -va ser-ho el 20-D- ja que serà el secretari general, Jordi Cornet, qui torni a agafar aquesta responsabilitat. L'objectiu dels populars catalans és millorar el resultat del 20-D quan van fregar la seva pitjor dada, i per aconseguir-ho confien recuperar l'escó per Lleida, l'únic municipi de Catalunya on Mariano Rajoy té previst ara mateix fer campanya.