Política22/12/2014

L'ANC engega una campanya per promoure l'"autoinculpació massiva" en solidaritat amb Artur Mas

L'entitat sobiranista té com a objectiu manifestar la "manca de garanties democràtiques de l'estat espanyol"

Ara

L'Assemblea Nacional Catalana ha engegat aquest dilluns una campanya d'autoinculpació "massiva" en "solidaritat" amb el president de la Generalitat, Artur Mas, la vicepresidenta, Joana Ortega, i la consellera d'Ensenyament, Irene Rigau. Ho fa arran de l'admissió a tràmit de la querella interposada per la Fiscalia per haver organitzat el procés participatiu del 9 de novembre.

Inscriu-te a la newsletter Política en cinc llibres per Sant JordiUna mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Es tracta d'una jornada d'autoinculpació que s'iniciarà demà dimarts de manera "descentralitzada" a tots els jutjats de guàrdia i també al Tribunal Superior de Justícia (TSJC). Al document d'autoinculpació, els signants admeten haver participat a la consulta del 9-N sense haver-hi estat obligats per cap institució o persona i denuncien "la manca de garanties democràtiques de l'estat espanyol, on la divisió de poders és inexistent".

Cargando
No hay anuncios

D'aquesta manera, l'Assemblea demana a "tots els demòcrates" que omplin el document que difonen a través de la web autoinculpacions9n.assemblea.cat per entregar-lo al jutjat de guàrdia més proper, i en el cas de Barcelona, el TSJC. Així, convoquen demà dimarts a les 12.00 davant d'aquest òrgan per iniciar les autoinculpacions.