Política19/09/2014

Centenars de persones reivindiquen el 9-N a les portes del Parlament

"Farem el que podrem", ha promès Mas als manifestants abans de l'inici del ple per aprovar la llei de consultes

Sara González

BarcelonaCentenars de persones lluint senyeres i estelades han respost a la crida de l'Assemblea Nacional Catalana i s'han concentrat davant del Parlament per reivindicar la consulta del 9-N i donar suport a l'aprovació de la llei de consultes.

Inscriu-te a la newsletter Política en cinc llibres per Sant JordiUna mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Els manifestants no deixen de cridar consignes a favor de la consulta i de la independència. Al seu costat, de forma discreta, hi ha una desena de membres de la plataforma d'Espanya i Catalans exhibint tres banderes espanyoles. El ple del Parlament debat aquesta tarda l'eina legal que ha de fer possible la convocatòria de la consulta del 9-N.

Cargando
No hay anuncios

Diferents dirigents s'han apropat als manifestants just abans d'entrar al Parlament. El president de la Generalitat, Artur Mas, s'ha adreçat a la gent abans de l'inici del ple. El públic cridava "votarem, votarem" i el president de la Generalitat, amb la mà sobre el cor, els ha dit: "Farem el que podrem". Els manifestants han aplaudit als dirigents sobiranistes, mentre que han escridassat la líder del PP de Catalunya, Alícia Sánchez-Camacho, i han acusat el del PSC, Miquel Iceta, de ser un "botifler".