DRET A DECIDIR
Política10/09/2013

Andreu Buenafuente: "Catalunya serà el que vulgui ser, tardi el que tardi i peti qui peti"

En una entrada al seu blog, el periodista i humorista adverteix que "les proporcions del tsunami independentista de Catalunya són imprevisibles"

Ara

BarcelonaAndreu Buenafuente fa una crida a no "menystenir" els milers de persones que aquest Onze de Setembre integraran la cadena humana per reclamar la independència de Catalunya. En una entrada al seu blog, el periodista i humorista adverteix que la massa desafeccionada amb l'encaix entre Catalunya i Espanya "no és una minoria", i avisa que "Catalunya serà el que vulgui ser, tardi el que tardi i peti qui peti".

Inscriu-te a la newsletter Política en cinc llibres per Sant JordiUna mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"S'equivoquen aquells que ho atribueixen [el moviment independentista] a una minoria, els que el qualifiquen de guirigall, els que volen emmarcar-ho en una bogeria, una quimera o una provocació", remarca Buenafuente, alhora que adverteix que "si vius a Catalunya i tens dos dits de front, no pots fer altra cosa que respectar i seguir molt atent com evoluciona aquesta força gegantina de la societat civil".

Cargando
No hay anuncios

Tanmateix, reclama "respecte" per als que no combreguen amb el procés sobiranista o, almenys, no ho fan obertament: "No crec que sigui bo que s'estableixi una superioritat moral entre els que es manifesten obertament i els que no. Una altra de les claus per al futur serà ampliar el debat sense complexos ni classificacions", remarca. I conclou: "Si tot això es fa bé, les proporcions del tsunami independentista de Catalunya són imprevisibles".