Política08/09/2014

Quinze representants de l'antisobiranisme denuncien "l'assalt als valors democràtics" per part de l'independentisme impulsat per CiU i ERC

Albert Rivera, Vidal Quadras o Jorge Fernández Díaz, entre d'altres, signants del manifest de Libres e Iguales, són entrevistats en un llibre on s'alerta sobre la "manipulació històrica" i la "falta de llibertat" que pateixen els catalans

Europa Press

Madrid "Ens dol Catalunya. 15 espanyols amb seny" és un llibre d'entrevistes i assaigs en els quals, a petició de la periodista Begoña Marín, diferents personalitats del món de les arts, les lletres, la política i l'esport que rebutgen la consulta sobiranista del president de la Generalitat, Artur Mas, expressen les seves opinions sobre la situació actual.

Inscriu-te a la newsletter Política en cinc llibres per Sant JordiUna mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Segons Marín, són molts els que van refusar la seva invitació a participar per motius personals o professionals, perquè "encara hi ha por" a expressar-se sobre aquest tema. La periodista, que va decidir no entrevistar membres de CiU i ERC perquè "no respecten els valors constitucionals", lamenta en canvi l'absència de polítics del PSOE al llibre.

Cargando
No hay anuncios

L'autora va entrevistar al ministre de l'Interior, Jorge Fernández Díaz, Albert Rivera i Javier Nart (president i eurodiputat de Ciutadans), el vicepresident del Parlament Europeu, Alejo Vidal-Quadras, i al membre del PP català Alberto Fernández Díaz.