Política13/06/2015

Ple d'investidura accidentat a Arenys de Mar per una crisi d'ansietat de l'alcalde

El ple s'ha hagut de suspendre cinc minuts per atendre l'alcalde, que s'ha refet pocs minuts després

Ara

Arenys de MarPle de constitució del nou consistori i d'investidura accidentat a Arenys de Mar. El ple s'ha hagut de suspendre uns minuts després que el candidat a la reelecció, Estanis Fors, patís una crisi d'ansietat.

Inscriu-te a la newsletter Política en cinc llibres per Sant JordiUna mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Poc després del recompte dels vots per triar alcalde, el candidat a la reelecció per Junts per Arenys (J×A) –escissió de CiU– ha hagut d'abandonar el ple en sentir-se indisposat. El ple s'ha suspès uns minuts fins que Fors s'ha refet.

Cargando
No hay anuncios

Alcalde després d'empatar amb ERC

Fors, exmilitant d'Unió i alcalde els últims quatre anys per CiU, ha estat reelegit ara per Junts per Arenys com a candidat de la llista més votada. En la primera votació ha rebut el vot dels seus 6 regidors –la majoria absoluta se situa en 9–, els mateixos vots que ha rebut la candidata d'ERC, Annabel Moreno, que ha sumat els 4 vots d'ERC, el vot de la regidora d'ICV-EUiA i 1 dels 2 de la CUP. Ha estat just després del recompte que l'alcalde ha patit la crisi d'ansietat.

Cargando
No hay anuncios

La majoria absoluta dels regidors d'Arenys de Mar –6 de J×A, 4 d'ERC, 2 de la CUP i 1 d'ICV-EUiA– han promès el càrrec per imperatiu legal i han utilitzat la fórmula de l'AMI per posar-se al servei de la causa independentista.