Política 13/06/2015

Ple d'investidura accidentat a Arenys de Mar per una crisi d'ansietat de l'alcalde

El ple s'ha hagut de suspendre cinc minuts per atendre l'alcalde, que s'ha refet pocs minuts després

Ara
1 min

Arenys de MarPle de constitució del nou consistori i d'investidura accidentat a Arenys de Mar. El ple s'ha hagut de suspendre uns minuts després que el candidat a la reelecció, Estanis Fors, patís una crisi d'ansietat.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Poc després del recompte dels vots per triar alcalde, el candidat a la reelecció per Junts per Arenys (J×A) –escissió de CiU– ha hagut d'abandonar el ple en sentir-se indisposat. El ple s'ha suspès uns minuts fins que Fors s'ha refet.

Alcalde després d'empatar amb ERC

Fors, exmilitant d'Unió i alcalde els últims quatre anys per CiU, ha estat reelegit ara per Junts per Arenys com a candidat de la llista més votada. En la primera votació ha rebut el vot dels seus 6 regidors –la majoria absoluta se situa en 9–, els mateixos vots que ha rebut la candidata d'ERC, Annabel Moreno, que ha sumat els 4 vots d'ERC, el vot de la regidora d'ICV-EUiA i 1 dels 2 de la CUP. Ha estat just després del recompte que l'alcalde ha patit la crisi d'ansietat.

La majoria absoluta dels regidors d'Arenys de Mar –6 de J×A, 4 d'ERC, 2 de la CUP i 1 d'ICV-EUiA– han promès el càrrec per imperatiu legal i han utilitzat la fórmula de l'AMI per posar-se al servei de la causa independentista.

stats