Política02/11/2017

Arrimadas "respecta" les decisions judicials i crida a formar una alternativa de govern per "recuperar el sentit comú"

La líder de Cs recorda que "feia anys" que el seu partit advertia que s'arribaria a aquesta situació

Xavi Segura / Acn

Cerdanyola del VallèsLa líder de Ciutadans a Catalunya, Inés Arrimadas, ha afirmat que "respecta" la decisió d'empresonar preventivament els membres del Govern i ha insistit a "no fer valoracions" de la decisió de la jutge. L'únic que ha dit és que és una situació "molt greu" que el seu partit "feia anys" que advertia".

Inscriu-te a la newsletter Política en cinc llibres per Sant JordiUna mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En un acte de Societat Civil Catalana, Arrimadas ha optat per focalitzar el seu missatge en clau electoral. Així, ha demanat que a partir del 21-D es formi una alternativa de govern que es marqui com a objectiu "recuperar el sentit comú". Segons ha dit, després de les eleccions "començarà una nova etapa on Catalunya no serà notícia per haver-se saltat les lleis". "Parlarem de llistes d'espera, d'educació i de la lluita contra la corrupció, per sortir de l'absurd del procés", ha dit, en un discurs similar al del líder del PP, Xavier García Albiol.

Cargando
No hay anuncios

En ser preguntada per la possibilitat que l'empresonament preventiu de bona part del Govern destituït acabi influint en el resultat del 21-D, Arrimadas ha apuntat que "tot" el que ha succeït últimament ha mobilitzat la "majoria silenciada" i ha vaticinat que es constatarà a les urnes perquè "sortiran en massa a votar". La cap de files del partit taronja ha posat com a exemple les últimes mobilitzacions unionistes: "L'onada de gent de les últimes manifestacions es traduirà en una onada de vots".