Política 14/01/2015

Rull, després de la reunió de Mas amb CDC: "Tot molt bé. Tenim les idees clares i tenim clar el que s'ha de fer"

El president ha citat la direcció del partit a la Casa dels Canonges per "analitzar el que pugui passar" en la trobada amb Junqueras i les entitats civils

Acn
1 min
Josep Rull i Mercè Conesa a l'hora d'abandonar la Casa dels Canonges / ACN

Barcelona"Tot molt bé. Tenim les idees clares i tenim clar el que s'ha de fer", ha explicat el coordinador general de CDC, Josep Rull, a la sortida de la reunió que ha convocat el president de la Generalitat amb el comitè de direcció dels convergents a la Casa dels Canonges, a l'espera de la trobada amb Oriol Junqueras i la societat civil. Rull, acompanyat per Lluís Corominas, Mercè Conesa i Jordi Turull, entre d'altres, ha explicat que ha estat una trobada amb el president "per analitzar el que pugui passar aquesta tarda", però no ha volgut concretar res més. Tots ells han sortit pel carrer del Bisbe, mentre que l'alcalde de Barcelona, Xavier Trias, ho ha fet per la porta principal de la plaça Sant Jaume.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El comitè de direcció de CDC s'ha reunit a la Casa dels Canonges des de les 13 hores, cridat pel president de la Generalitat, Artur Mas. N'ha sortit al voltant de les 14.30 hores.

stats