Política04/06/2015

Guanyem Badalona en Comú, PSC, ERC i ICV-EUiA anuncien l'acord per fer fora Albiol de l'alcaldia de Badalona

Com ja era previsible, Dolors Sabater (Guanyem) serà la futura alcaldessa de Badalona

Acn

BadalonaLa cap de llista de Guanyem Badalona en Comú, Dolors Sabater, serà la pròxima alcaldessa de Badalona, en substitució de Xavier García Albiol (PP). Tot i que aquest era un escenari previsible després de les eleccions del 24-M, l'acord d'investidura s'ha fet efectiu aquest dijous durant la primera reunió a quatre bandes entre els equips negociadors de Guanyem Badalona, PSC, ERC i ICV-EUiA. Les converses entre els partits, però, continuen a partir d'aquest mateix divendres i s'allargaran durant la pròxima setmana. Diferents comissions formades per membres de les quatre forces treballaran en els pròxims dies per definir la composició i el programa del futur govern municipal.

Inscriu-te a la newsletter Política en cinc llibres per Sant JordiUna mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En aquest escenari, Guanyem Badalona emplaça l'alcalde sortint, Xavier García Albiol, a convocar la mesa de traspàs de poders. "L'objectiu és tornar la transparència a l'Ajuntament i seguir donant tota la informació als mitjans i a la ciutadania, tal com està fent Guanyem Badalona en Comú en les negociacions amb la resta de partits", expliquen a través d'un comunicat.

Cargando
No hay anuncios

D'altra banda, tot i garantir-se la investidura, la formació seguirà les converses amb CiU i C's la setmana vinent amb el desig d'ampliar els suports al ple del 13 de juny.