POLÍTICA
Política09/03/2012

Arenys de Munt farà una consulta popular per decidir si penja la bandera espanyola

El ple ho ha aprovat amb els vots de CiU, ERC i CUP per plantar cara a l'amenaça de la delegada del govern espanyol de denunciar els municipis que no compleixin la llei de banderes

Ara

BarcelonaL'Ajuntament d'Arenys de Munt ha aprovat fer una consulta popular per decidir si la bandera espanyola ha d'onejar a la casa de la vila, tal com exigeix la delegació del govern espanyol. La decisió es va prendre aquest dijous al ple municipal amb els vots a favor de CiU, ERC i CUP, i els vots en contra del PSC i el PP.

Inscriu-te a la newsletter Política en cinc llibres per Sant JordiUna mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Arenys de Munt (Maresme) és el primer municipi que va fer un referèndum per la independència. Ara, el municipi vol repetir aquella experiència per carregar-se de raons i plantar cara a la delegada del govern espanyol, María de los Llanos de Luna, que fa uns dies va anunciar que perseguiria els ajuntaments que no pengessin la bandera espanyola a i que els denunciaria a l'Advocacia de l'Estat.

Cargando
No hay anuncios

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya va obligar recentment l'Ajuntament de Sant Pol de Mar a penjar la bandera espanyola.