Política11/03/2014

C’s retreu al Parlament que no hagi volgut convocar cap acte en record a les víctimes de l’11-M

ICV-EUiA demana que en el ple de demà es faci un minut de silenci en record a les víctimes de l'atemptat i el PP assegura que assistirà a l'acte d'homenatge convocat per Ciutadans

Meritxell Comas

BarcelonaLa portaveu del grup parlamentari de Ciutadans, Carina Mejías, ha reivindicat aquest dimarts al Parlament de Catalunya que la cambra catalana no hagi volgut convocar un acte de record a les víctimes "del trist aniversari de l'atemptat més greu que hi ha hagut a Europa".

Inscriu-te a la newsletter Política en cinc llibres per Sant JordiUna mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Mejías ha subratllat que aquest dimarts a les set el partit ha convocat un acte que presidirà Albert Rivera, on també han estat convidats la resta de grups parlamentaris per recordar les víctimes de l'11-M. Tot i així, Mejías ha insistit que "esperem que en els propers anys aconseguim que el Parlament de Catalunya convoqui un minut de silenci, cosa que no hem aconseguit aquest any".

Cargando
No hay anuncios

Tot i així, la diputada d'ICV-EUiA Laura Massana ha demanat que en el ple que se celebrarà demà al Parlament es faci un minut de silenci en record a les víctimes, apunt que Mejías havia descartat en la seva intervenció. Massana ha volgut recordar les víctimes de l'atemptat de l'11-M i ha fet menció a "l'intent de manipulació informativa que hi va haver per part del govern", que, ha subratllat, en l'actualitat torna a estar al capdavant del govern.

El portaveu adjunt del PP, Santi Rodríguez, també ha pronunciat unes paraules de record a les víctimes de l'11-M i ha assegurat que el seu grup parlamentari estarà present en tots els actes on assisteixin les víctimes, a partir d'on ha afirmat que avui assistiran a l'acte convocat per Ciutadans.