Política13/06/2014

El regidor de Palafolls Josep Rueda es postula com a candidat a liderar el PSC

Té 37 anys i és llicenciat en Dret i en Infermeria

Ara

BarcelonaJa hi ha un dirigent del PSC que es postula per rellevar Pere Navarro. Es tracta de Josep Rueda, primer secretari del PSC de Palafolls i regidor d'Urbanisme del municipi. En un comunicat publicat al seu blog, s'assegura que Rueda "valorarà les possibilitats de presentar candidatura i definirà les seves propostes" per ser primer secretari un cop passat el consell nacional del diumenge.

Inscriu-te a la newsletter Política en cinc llibres per Sant JordiUna mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Als seus 37 anys, Rueda és llicenciat en Dret i Infermeria. Després de dedicar-se més de 13 anys a la tasca assistencial hospitalària, ha estat advocat de l'Il·lustre Col·legi d'Advocats de Barcelona i és procurador dels tribunals.

Cargando
No hay anuncios

En la seva biografia, explica que es va començar a implicar en el PSC als 16 anys, a l'Agrupació de Tordera. Finalment, però, va anar a viure a Palafolls, on va continuar la seva tasca en la política municipal de la mà de l'actual alcalde, Valentí Agustí. Forma part de les llistes a les eleccions municipals del 2007 pel PSC i des d'aleshores és portaveu del grup municipal i regidor d'Urbanisme, Medi Ambient i Salut.