Política 13/06/2014

El regidor de Palafolls Josep Rueda es postula com a candidat a liderar el PSC

Té 37 anys i és llicenciat en Dret i en Infermeria

Ara
1 min
Foto del perfil de Twitter del regidor de Palafolls Josep Rueda

BarcelonaJa hi ha un dirigent del PSC que es postula per rellevar Pere Navarro. Es tracta de Josep Rueda, primer secretari del PSC de Palafolls i regidor d'Urbanisme del municipi. En un comunicat publicat al seu blog, s'assegura que Rueda "valorarà les possibilitats de presentar candidatura i definirà les seves propostes" per ser primer secretari un cop passat el consell nacional del diumenge.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Als seus 37 anys, Rueda és llicenciat en Dret i Infermeria. Després de dedicar-se més de 13 anys a la tasca assistencial hospitalària, ha estat advocat de l'Il·lustre Col·legi d'Advocats de Barcelona i és procurador dels tribunals.

En la seva biografia, explica que es va començar a implicar en el PSC als 16 anys, a l'Agrupació de Tordera. Finalment, però, va anar a viure a Palafolls, on va continuar la seva tasca en la política municipal de la mà de l'actual alcalde, Valentí Agustí. Forma part de les llistes a les eleccions municipals del 2007 pel PSC i des d'aleshores és portaveu del grup municipal i regidor d'Urbanisme, Medi Ambient i Salut.

stats