Política18/02/2013

El fiscal en cap de Catalunya descarta que l'espionatge s'utilitzi per "atacar" el procés sobiranista

Rodríguez Sol diu en declaracions a TV3 que les persones que tenen la informació "la volen vendre per fer diners" i no creu que sigui per política

Acn

El fiscal en cap de Catalunya, Martín Rodríguez Sol, ha descartat que l'espionatge a Catalunya s'hagi utilitzat amb la voluntat d'atacar el procés sobiranista ni d'atemptar contra la intimitat de cap persona. "Estic convençut que és un tema totalment crematístic, les persones que tenen la informació la volen vendre per fer diners", ha assenyalat el fiscal en declaracions a TV3 i amb referència a les informacions publicades per diversos diaris. Rodríguez Sol ha dit que si en alguns dels informes sobre l'espionatge hi ha indicis de delicte, la Fiscalia haurà d'investigar i "haurem d'arribar fins on sigui".

Inscriu-te a la newsletter Política en cinc llibres per Sant JordiUna mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

De fet, Rodríguez Sol ja va anunciar divendres passat que la Fiscalia estudia fer una investigació "general" sobre el cas de presumpte espionatge i destriar el que pugui ser o no delicte.

Cargando
No hay anuncios

El fiscal ha admès que "alguna cosa mal feta està passant, alguna cosa que no va bé" i ha comentat que qualsevol investigació començaria per una declaració de la persona responsable de Método 3 perquè considera que és la persona que "té més informació" sobre els dossiers" i que "coneix més el funcionament" de l'espionatge.