CAS NÓOS
Política03/04/2013

Cayo Lara: "Somnio amb un país de jutges com el que ha imputat a la infanta"

El líder d'IU ha celebrat la imputació de la filla del rei i ha reclamat que es faci "bo el que va dir el monarca que tots som iguals davant la llei"

Efe

MadridEl coordinador federal d'IU, Cayo Lara, ha dit aquest dimecres que somia amb un país on hi hagi jutges que "es creuen de veritat la independència del poder judicial" i que el jutge José Castro ha "donat una bona mostra d'això" en imputar a la infanta Cristina en el cas Nóos. "Més val tard que mai", ha dit Lara en assabentar.se en una roda de premsa de la imputació de la infanta, i després ha afegit que "potser amb això es pugui fer bo el que va dir el monarca que tots som iguals davant la llei".

Inscriu-te a la newsletter Política en cinc llibres per Sant JordiUna mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El coordinador d'IU ha reflexionat a continuació sobre la necessitat que té Espanya, en la seva opinió, que "hi hagi jutges que es creuen de veritat i tirin endavant amb la independència del poder judicial, sigui qui sigui qui tinguin davant en les actuacions i en els papers, en els documents, les proves i els indicis que se'ls posen davant als jutges". "Jo somio que tinguem un dia aquest país i aquest jutge, si ha pres aquesta decisió, em sembla que ha donat una bona mostra en aquest camí", ha afirmat.