CAS NÓOS
Política 03/04/2013

Cayo Lara: "Somnio amb un país de jutges com el que ha imputat a la infanta"

El líder d'IU ha celebrat la imputació de la filla del rei i ha reclamat que es faci "bo el que va dir el monarca que tots som iguals davant la llei"

Efe
1 min
El líder d'IU,Cayo Lara, en roda de premsa a Madrid / EFE

MadridEl coordinador federal d'IU, Cayo Lara, ha dit aquest dimecres que somia amb un país on hi hagi jutges que "es creuen de veritat la independència del poder judicial" i que el jutge José Castro ha "donat una bona mostra d'això" en imputar a la infanta Cristina en el cas Nóos. "Més val tard que mai", ha dit Lara en assabentar.se en una roda de premsa de la imputació de la infanta, i després ha afegit que "potser amb això es pugui fer bo el que va dir el monarca que tots som iguals davant la llei".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El coordinador d'IU ha reflexionat a continuació sobre la necessitat que té Espanya, en la seva opinió, que "hi hagi jutges que es creuen de veritat i tirin endavant amb la independència del poder judicial, sigui qui sigui qui tinguin davant en les actuacions i en els papers, en els documents, les proves i els indicis que se'ls posen davant als jutges". "Jo somio que tinguem un dia aquest país i aquest jutge, si ha pres aquesta decisió, em sembla que ha donat una bona mostra en aquest camí", ha afirmat.

stats