Baixa

Toni Clapés deixa temporalment la ràdio per motius de salut

El periodista ha anunciat que s'allunya de la ràdio unes setmanes per "prescripció mèdica"

2 min
Toni Clapès

BarcelonaDurant les setmanes vinents Toni Clapés no estarà al capdavant del Versió RAC1, un dels programes més veterans de l'emissora del Grupo Godó. Segons ha explicat el mateix periodista a través d'X, abans Twitter, ha pres la decisió d'allunyar-se un temps del micròfon per "prescripció mèdica". Arran d'aquest missatge una oient li ha preguntat a Clapés quan tornarà a l'activitat i ell li ha respost: "Quan tornar sigui un al·licient, no un neguit".

El missatge de X on Clapés explica que estarà allunyat de la ràdio per un temps
La resposta de Clapés

El Versió RAC1, en emissió des del 2005, és el rei dels programes de tarda radiofònics i en l'últim EGM, fet públic la setmana passada, va registrar 290.000 oients. Clapés n'és el presentador des de l'inici i només es va absentar per un període llarg l'any 2019, quan li va ser detectat un limfoma. El periodista va estar de baixa gairebé set mesos, temps en què va ser substituït per Marc Serra, i va tornar a posar-se davant del micròfon l'abril del 2020.

Sobre què farà mentre no estigui al Versió RAC1, Clapés ha deixat entendre a través de les xarxes que un dels seus objectius serà viure la ciutat de Barcelona, amb la qual molt sovint ha estat crític des del seu programa. De fet, el periodista ha compartit una imatge a X en què se'l veu a ell sobresortint entre els edificis de l'Eixample. "La meva nova vida durant unes setmanes... Dia 1", diu en el missatge que acompanya la fotografia.

Un dels missatges de Toni Clapés

Les últimes setmanes han estat difícils per a Clapés, que a mitjans d'abril va anunciar la mort de la seva mare. "Vas trobar un anunci per a un locutor de ràdio i aquí va començar tot. Una mare exigent, emprenedora, dura i mentalment forta. Marxes de cop, sense avisar, un any després de la mort del pare. Ara torneu a estar junts i podeu fer el que més us agrada: discrepar", va dir Clapés en el seu record públic a la seva mare.

stats